Ciucă afirmă că racolarea primarilor PNL de către PSD a fost ”discutată foarte franc în coaliţie”

Sursa foto: Facebook / Nicolae Ionel Ciucă

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, este de părere că racolarea primarilor PNL de către PSD este ”o calicie fără rost” şi afirmă că problema a fost ”discutată foarte franc în coaliţie”.

”Este o chestiune pe care am discutat-o foarte franc în coaliţie. Este un moment în care trebuie să ne oprim cu această practică. Dacă îmi daţi voie, este absolut o calicie fără rost! În momentul de faţă, şi PSD şi PNL au o bază a primarilor, iar primarii merită această recunoaştere a activităţii pe care o fac în teritoriu, pentru că ei sunt cei care realizează legătura directă cu cetăţeanul, ei sunt cei care, pe baza programelor de finanţare, pun în practică proiectele”, a afirmat Nicolae Ciucă, miercuri seară, răspunzând unei întrebări, la Antena 3.
Liderul PNL a spus că nu vede rostul acestor treceri de la un partid la altul.
”Nu văd de ce ar trebui să se realizeze această migraţiune, nu cred că vreunui primar îi place să i se pună întruna această etichetă de traseist”, a adăugat Ciucă.
El e de părere că aceste treceri de la un partid la altul se întâmplă şi având în vedere trecutul celor două partide în relaţiile dintre ele. Ciucă a făcut apel ”la toată lumea” ca astfel de practici să înceteze, argumentând: ”lumea nu face altceva decât să râdă de noi”.
Un număr de 18 primari şi viceprimari, de la PNL, USR, PRO România, PMP sau Partidul Republican, au anunţat că la alegerile locale din 9 iunie vor candida din partea PSD. Preşedintele PSD Timiş, Alfred Simonis, a anunţat, sâmbătă, că primarul comunei Găvojdia, Dănuţ-Stoica Toma, ales pe listele PNL, va candida la alegerile din 9 iunie sub sigla PSD. De asemenea, întreaga organizaţie PNL din Găvojdia, precum şi consilierii locali ai PNL, s-au transferat la PSD.
Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: