Skip to content
Societate

Ciucă cere anchetă de la şeful MAI, după ce o maşină de poliţie a lovit două fete: Sunt consternat de moartea violentă a copilei

Inquam Photos/George Calin

Premierul Nicolae Ciucă a afirmat, referitor la accidentul în care o maşină de poliţie a lovit două fete care traversau strada în Sectorul 1, că este consternat de moartea copilei şi trasmite condoleanţe familiei. „I-am cerut ministrului de Interne să se asigure că ancheta privind stabilirea responsabilităţii se derulează rapid”, a adăugat şeful Guvernului.

Am aflat cu tristeţe despre tragicul accident rutier în care o fetiţă şi-a pierdut viaţa, astăzi (joi – n.r.), în Bucureşti, după ce a fost lovită de o maşină a Poliţiei. Sunt consternat de moartea violentă a copilei şi transmit condoleanţe familiei îndoliate. Am vorbit cu ministrul Sănătăţii şi am încredere că medicii vor face tot ce e necesar pentru îngrijirea, în cele mai bune condiţii, a celei de a doua fetiţe, despre care am primit asigurări că este în afara oricărui pericol”, a afirmat premierul Nicolae Ciucă, potrivit Guvernului.

Prim-ministrul a adăugat că a cerut ministrului de Interne să se asigure că ancheta privind stabilirea responsabilităţii se derulează rapid. „Cei care reprezintă o autoritate publică, mai ales când poartă uniformă, sunt primii datori să protejeze cetăţenii şi să se asigure de respectarea legii”, a completat Ciucă, potrivit News.ro.

O maşină de poliţie a lovit, joi, două fete care traversau strada în Sectorul 1 al Capitalei, la faţa locului fiind direcţionate mai multe echipaje medicale, dar şi de poliţie. O fată de 13 ani, pentru care s-au aplicat la faţa locului manevre de resuscitare, a murit, iar alta, de 11 ani, cu multiple răni, este transportată la Spitalul Grigore Alexandrescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *