Ciucă cheamă la luptă: „Îmi doresc un guvern de dreapta. Sper ca toate formațiunile politice să vină să sprijine PNL”

Sursa foto: Nicolae Ionel Ciucă

Liderul PNL Nicolae Ciucă a lansat, marți, un apel pe Facebook prin care îndeamnă partidele de dreapta să i se alăture împotriva luptei contra PSD.

Apelul lui Ciucă vine la câteva ore după ce a anunțat că „drumul coaliției PSD-PNL se oprește” și va rămâne la guvernare „doar pentru a împiedica escaladarea completă a abuzurilor pe care le pot realiza pentru a câștiga alegerile”.

„Îmi doresc un guvern de dreapta. Sper ca toate formațiunile politice să vină să sprijine PNL. PNL este cea mai puternică forță de dreapta care poate să învingă PSD”, a scris Nicolae Ciucă, pe Facebook.

Tensiuni între Ciolacu și Ciucă

Tensiunile dintre PSD și PNL s-au amplificat în ultimele zile, totul culminând cu decizia CCR în cazul Dianei Șoșoacă, care a scos-s din cursa pentru prezidențiale. Mai mult, Ciucă a spus că a întrerupt orice dialog cu Marcel Ciolacu și nu îi mai răspunde la telefon.

Ciucă i-a mai acuzat pe partenerii de Coaliție că „au în sânge abuzul de putere”.

„Încă o dată, nu comentez decizia CCR, dar consecințele ultimei decizii pun un mare semn de întrebare privind democrația din România. Pentru prima dată in istoria României o majoritate de cinci judecători, din care patru numiți de PSD, a decis că cineva nu poate candida. Practic a fost eliminat la masa verde un adversar politic. Acest lucru mă preocupă pe mine și cred că și pe orice cetățean care vrea ca România să rămână un stat democratic”, a transmis Ciucă.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: