Nicolae Ciucă, dialog emoționant cu soția românului răpit de Hamas

Preşedintele Senatului Nicolae Ciucă a avut, luni, o întâlnire cu ambasadorul Israeului la Bucureşti Reuven Azar şi cu Ella Haimi, soţia românului care este ostatic în Fâşia Gaza.

„Am asigurat-o şi pe Ella şi pe Excelenţa sa ambasadorul Israelului la Bucureşti, de determinarea conducerii Senatului să susţină orice efort pe care instituţiile române abilitate îl vor face în relaţia cu statul Israel, pentru eliberarea lui Tal. Asemenea acte de terorism, îndreptate împotriva vieţii şi a libertăţii civililor nevinovaţi, trebuie să fie puternic condamnate”, a precizat Ciucă.

„Am avut la Palatul Parlamentului o întâlnire, greu de descris în cuvinte, cu Ella Haimi, soţia cetăţeanului român ţinut ostatic de către gruparea teroristă Hamas, în Fâşia Gaza. Drama pe care o traversează acum soţia lui Tal Haimi şi întreaga sa familie este fără margini, ca şi a multor familii aflate în aceeaşi situaţie. În astfel de momente, noi cei din această parte de lume putem să fim, nu doar empatici cu aceste drame, dar să încercăm să facem fiecare, atât cât poate, pentru a readuce pacea, pentru a evita escaladarea conflictului şi pentru a-i ajuta pe cei în suferinţă”, a scris Nicolae Ciucă, luni pe Facebook.

 

 

Citeste mai mult AICI

 

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL