Ciucă, de Ziua Internaţională a Familiei: Partidul Naţional Liberal rămâne un susţinător al drepturilor familiilor

Sursa foto: Facebook / Nicolae Ionel Ciucă

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, afirmă miercuri că sărbătorim, de Ziua Internaţională a Familiei, iubirea, alinarea, sprijinul necondiţionat şi liniştea pe care le găsim acasă, în familie. Partidul Naţional Liberal rămâne un susţinător puternic al drepturilor familiilor din România şi un promotor al politicilor publice dedicate, în Guvern şi Parlament, spune liderul liberal.

”Sărbătorim astăzi, de Ziua Internaţională a Familiei, iubirea, alinarea, sprijinul necondiţionat şi liniştea pe care le găsim acasă, în familie. Este fundaţia pe care se construiesc societăţi puternice şi sănătoase, bazate pe solidaritate, respect şi încredere”, scrie Nicolae Ciucă pe Facebook.

Preşedintele PNL arată că ”Partidul Naţional Liberal rămâne un susţinător puternic al drepturilor familiilor din România şi un promotor al politicilor publice dedicate, în Guvern şi Parlament”.

El îşi încheie postarea cu un citat din Părintele Constantin Necula: „A creşte o familie, a te întări în familia ta înseamnă a te întări în valori comune.”

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: