Skip to content
Economie

Ciucă, despre amânarea plăţii ratelor: Continuăm să analizăm să vedem cât de benefic este pentru populaţie şi mediul de afaceri

news.ro

Premierul Nicolae Ciucă a afirmat, luni seară, că autorităţile continuă să analizeze să vadă cât de benefică este măsura amânării plăţii ratelor pentru populaţie şi mediul de afaceri.

Şeful Guvernului a fost întrebat luni ce s-a întâmplat cu amânarea ratelor, măsura care era vehiculată a fi luată în cadrul acestui pachet. “Este o măsură pe care am discutat-o cu ministrul de Finanţe. În acest moment, datele pe care le-am analizat ne-au dus către această decizie la nivelul coaliţiei, să continuăm să analizăm să vedem cât de benefic este pentru populaţie şi mediul de afaceri. Este o amânare a deciziei”, a explicat premierul.

Ministrul Finanţelor, Adrian Câciu, a precizat că măsura a rămas în discuţie. “Măsura a rămas în discuţie, discutăm cu sistemul bancar împărţirea costurilor pe această măsură”, a afirmat Câciu. El a menţionat ca va continua analiza cu sistemul bancar pentru a fi găsite soluţii mai bune pentru cetăţeni şi pentru companii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *