Ciucă, despre excluderea lui Vîlceanu din PNL: „Realizez că a fost o decizie foarte bună”

Sursă foto: INQUAM Photos/ George Calin

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, în legătură cu momentul excluderii din partid a lui Dan Vîlceanu, că au fost voci în partid care au spus să nu fie dat afară. „Am optat pentru această decizie şi, sigur, s-a votat democratic excluderea şi nu pot să spun că mă bucur, dar în acelaşi timp realizez că a fost o decizie foarte bună, ţinând cont de comportamentul absolut inacceptabil, inexplicabil al domnului Vîlceanu”, a adăugat el, potrivit News.ro.

Nicolae Ciucă a fost întrebat, joi, la Euronews România, despre agresiunea din Parlament comisă de Dan Vîlceanu asupra lui Florin Roman.

„Domnul Vîlceanu nu mai este membru al Partidului Naţional Liberal. Sunt decizii luate la nivelul filialei Gorj, a fost decizie luată la nivelul Biroului Politic Naţional, a fost decizie luată la nivelul grupului parlamentar. Nu mai este membru al grupului de anul trecut şi vreau să vă spun că mi-aduc aminte ca şi acum, au fost unele voci care au spus: „Domnule, totuşi, e colegul nostru, nu trebuie să fie dat afară”. Am optat pentru această decizie şi, sigur, s-a votat democratic excluderea şi nu pot să spun că mă bucur, dar în acelaşi timp realizez că a fost o decizie foarte bună, ţinând cont de comportamentul absolut inacceptabil, inexplicabil al domnului Vîlceanu. Nu aşa trebuie să ne prezentăm în faţa oamenilor care au aşteptare de la noi ca în Parlamentul României să desfăşurăm activitatea care să vină în sprijinul şi în folosul cetăţenilor”, a declarat Nicolae Ciucă.

El a fost întrebat dacă ar trebui schimbat ceva în regulamentul Parlamentului.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: