Ciucă, despre o posibilă candidatură la prezidențiale: Potrivit statutului PNL, președintele trebuie să candideze

Sursa foto: Facebook / Nicolae Ciucă

Liderul PNL, Nicolae Ciucă a vorbit la Antena 3 despre relația sa cu Marcel Ciolacu, președintele PNL și premierul României.

„Relația dintre mine și Marcel Ciolacu este una de respect. Aveam nevoie de acest construct politic. Nu este nevoie sa ne salvăm unul pe celalat. Este foarte clar că dacă aceasta coalitie rezista doar pe baza relației dintre cei doi lideri, atunci coaliția nu ar mai rezista. Am agreat foarte mult această comasare. Vom putea avea o mai buna reprezentativitate, vom avea o voce cu adevărat puternică. Cu cât suntem mai uniți și mai coerenti , cu atat reușim să aducem mai mulți bani”, a spus Ciucă.

Acesta a vorbit și despre o posibilă candidatură la prezidențiale.

„Dacă nu am comentat în ceea ce privește candidatura domnului premier, ne aflăm în aceași situatie. Așteptăm să vedem ce se întâmplă în alegerile europarlamentare. Potrivit statutului PNL, președintele trebuie să își asume candidatura”, a spus Ciucă.

Președintele PNL a fost întrebat și despre presupusul vin de 3000 de euro pe care l-a băut în compania lui Remus Borza și Dan Ostahie.

„Este un fake news grosolan, pe mine nu m-ați văzut în restaurante. Am avut o cină cu un om de afaceri. A fost un vin românesc. Acum am aflat că există vin la o asemenea valoare. Cred că vinul pe care l-am băut era undeva la 350 de lei, era vin de Recas, vin românesc. Nu m-a deranjat povestea aceasta, nimic din ceea ce nu este adevărat nu mă afectează. Este vorba de a vorbi cu oameni care vor sa facă ceva, care au făcut ceva în viața, m-am văzut cu toți cei care au un cuvânt de spus în mediul de afaceri din România.

Este vorba despre oameni de la care putem înțelege ceea ce tine de mediul de afaceri, sunt mari contribuabili la bugetul statului. Sunt oameni care au și 10.000 de angajați. Mediul de afaceri din România asigură salarii la 3.200.000 oameni. Capitalul românesc este cel care a stat în România și la bine si la greu și a asigurat o rata de profitabilitate de 7 sau 8%. România are un potențial de dezvoltare a afacerilor”, a spus Ciucă.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL