Ciucă despre plecarea primarilor PNL la PSD: „Ca în fotbal, transferuri în pauză, nu în timpul campionatului

Nicolae Ciucă/ Facebook
Sursa foto: Facebook/ Nicolae Ciucă

Întrebat ce crede despre primarii care fug de la PNL la PSD, în contextul în care europarlamentarul Dan Motreanu ar fi adus în discuție în cadrul BPN problema traseismului, Nicolae Ciucă a declarat că aceste plecări ale primarilor sunt absolut inacceptabile, iar atunci când vine vorba de „transferuri, măcar să se facă ca la fotbal, să fie într-o perioadă a transferurilor.

Nu așa, pe toată durata campionatului”. „Nu s-a plâns nimeni la BPN (cu privire la discuția inițiată de Dan Motreanu – n.red.). A fost o ședință în care am analizat și parte din reacțiile din interiorul coaliției, care au determinat decizia de azi. Nu vreau să pornesc de la exemplul personal, am intrat în această guvernare și coaliție pe o linie cât se poate de onestă și responsabilă.

Așa vom face și de-acum înainte. Dar când vine vorba de astfel de transferuri, măcar să se facă precum în fotbal, să fie într-o perioadă a transferurilor. Nu așa, pe toată durata campionatului. Sunt absolut inacceptabile”, a declarat Nicolae Ciucă după BPN.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: