Skip to content
Republica Moldova

Ciucă, discuţii cu Maia Sandu: Susţinere deplină pentru derularea măsurilor de reformă din R. Moldova

Facebook

Premierul Nicolae Ciucă a transmis preşedintelui Republicii Moldova, Maia Sandu, cu care a purtat discuţii, vineri, în cadrul vizitei efectuate la Chişinău, susţinerea deplină pentru derularea măsurilor de reformă, îndeosebi în domeniul statului de drept.

Mulţumesc preşedintelui Republicii Moldova, doamna Maia Sandu, pentru discuţia deosebit de valoroasă pe care am avut-o astăzi! Am asigurat-o că Republica Moldova poate conta pe sprijinul nostru, atât de la Bucureşti, cât şi la Bruxelles, şi am transmis susţinerea deplină pentru derularea măsurilor de reformă, îndeosebi în domeniul statului de drept.

Am apreciat eforturile remarcabile în direcţia reformei justiţiei şi combaterii corupţiei, care situează Republica Moldova într-o poziţie favorabilă în privinţa parcursului european. Am deplină încredere că vom păstra dialogul strâns în ceea ce priveşte promovarea obiectivelor şi demersurilor Republicii Moldova în relaţia cu Uniunea Europeană, cât şi în implementarea proiectelor comune în beneficiul cetăţenilor„, a afirmat Nicolae Ciucă, vineri, într-o postare pe pagina de Facebook a Guvernului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *