Ciucă: Este exclus un candidat comun PNL-PSD la alegerile prezidențiale

Nicolae Ciuca
Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat marți, la Jurnalul de Seară de la Digi24, că este exclus un candidat comun PNL-PSD la alegerile prezidențiale din 2024, adăugând că „în toate fazele electorale de anul viitor PNL va merge pe cont propriu”.

„Prin noi înșine înseamnă că strategia, planul de campanie și direcțiile de acțiune ale PNL vizează toate fazele electorale din anul 2024. Vom merge pe cont propriu”, a declarat liderul PNL.

Ciucă a mai adăugat că varianta unui candidat comun PNL-PSD la alegerile prezidențiale de anul viitor nu este luată în calcul.

„Nu. Cum putem vorbi de noi înșine când ne gândim la o astfel de construcție. Nu există acest plan sau această ipoteză la PNL acum, când vorbim”, a mai spus el.

De asemenea, întrebat dacă în toate momentele dificile de alegeri și de campanie PNL va continua să fie la guvernare cu cei de la PSD, el a spus că da, dar că nu va fi ușor.

„Din moment ce ne-am asumat această responsabilitate, cum ar fi să ne ducem în fața cetățenilor să le zicem că urmează alegerile și noi nu mai guvernăm țara, că până la urmă aici se ajunge”, a mai spus Nicolae Ciucă.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: