Ciucă: Este o asumare a noastră a tuturor, că nu vom creşte taxele şi impozitele

Sursa foto: media.pnl.ro

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat joi, la sediul PNL, despre majorarea taxelor anul viitor, că este o asumare a tuturor legat de faptul că nu vor creşte taxele şi impozitele. Liderul PNL a admis că a fost o greşeală în ceea ce priveşte estimarea veniturilor, de aceea suntem în situaţia în care suntem şi a precizat că, dacă repetăm greşeala şi anul viitor, atunci, ceva nu funcţionează.

”Este o asumare a noastră a tuturor, legat de faptul că nu vom creşte taxele şi impozitele. Este absolut incorect faţă de mediul de afaceri să venim cu creşterea taxelor şi impozitelor, undeva în prima jumătate sau a doua jumătate a anului”, a declarat Nicolae Ciucă, întrebat dacă PNL va impune în coaliţie această condiţie.

dacă repetăm greşeala şi anul viitor, atunci, ceva nu funcţionează Despre o posibilă reajustare, cum s-a întâmplat anul acesta, Ciucă a spus: ”Dacă am trecut anul acesta printr-o astfel de situaţie, eu cred că dacă repetăm greşeala şi anul viitor, atunci, ceva nu funcţionează”.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: