Ciucă: Eu am vorbit cu domnul Boloş şi nu anunţă niciun fel de noi taxe. Şi ştiţi de ce? Pentru că avem soluţii

Nicolae Ciuca
Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat joi despre posibile creşteri de taxe de anul viitor că el a vorbit cu ministrul Finanţelor, Marcel Boloş şi nu anunţă niciun fel de noi taxe, pentru că au soluţii iar în momentul de faţă sunt atât de mulţi bani europeni încât, dacă nu reuşesc să îi atragă, atunci într-adevăr sunt de criticat.

”Nu anunţă, eu am vorbit cu domnul Boloş şi nu anunţă niciun fel de noi taxe. Şi ştiţi de ce? Pentru că avem soluţii. În momentul de faţă sunt atât de mulţi bani europeni încât, dacă nu îi luăm şi nu reuşim să îi atragem şi să îi implementăm în România, atunci într-adevăr suntem de criticat”, a spus Nicolae Ciucă, la DcNews, întrebat despre afirmaţiile ministrului Finanţelor privind introducerea de taxe noi de anul viitor.

”Noi trebui să lăsăm libertatea mediului de afaceri să se mişte în funcţie de evoluţia economiei. Ei ştiu cel mai bine, ei văd cel mai bine, ei sunt în contact cu tot ceea ce înseamnă trend în economie. Am susţinut şi susţinem în continuare nevoia de a veni şi a sprijini tot ce ţine de dezvoltarea economică”, a mai spus liderul liberal.

Preşedintele PNL a subliniat că au reuşit să facă cea mai mare absorbţie de fonduri europene, 11,3 miliarde de euro, iar cu banii aceştia au reuşit să pornescă şantierele care sunt în momentul de faţă deschise în ţară.

Ciucă a mai spus că în 2022, a fost pentru prima dată când economia României a crescut sănătos, pentru prima dată.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: