Ciucă: Eu cred foarte mult în capacitatea PNL, în oamenii PNL

nicolae ciuca
Sursa foto: captură video

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, afirmă, joi seară, că are foarte mare încredere în capacitatea PNL şi a oamenilor săi, dar, pentru a onora istoria PNL, trebuie să se muncească şi să se urmărească efecte pe termen mediu şi lung.

”Eu cred foarte mult în capacitatea PNL, în oamenii PNL, în determinarea PNL să ducă mai departe acea istorie despre care ne place să vorbim (…) Ca să onorăm istoria PNL, trebuie să muncim şi trebuie să nu ne uitm la ce fac alţii, trebuie să ne uităm la ce facem noi”, a afirmat, joi seară, la TVR Info, preşedintele PNL.

Nicolae Ciucă a afirmat, de asemenea, că de fiecare dată când a luat o decizie a făcut-o pentru ”ceea ce trebuie să să întâmple bine”.

”Când am luat o decizie, nu m-am gândit că trebuie să culeg roadele, decizia nu o iei pentru tine, decizia o iei pentru ceea ce trebuie să să întâmple bine, trebuie să aibă efecte la nivelul deciziei politice, una absolut strategică şi determinantă pentru viitorul unei ţări, trebuie să avem în vedere că efectele se duc pe termen mediu şi lung”, a mai afirmat liderul liberal.

Acesta afirmă că orice decizie politică trebuie să fie luată în folosul oamenilor: ”Important este să luăm decizia bună astăzi, roadele trebuie să le culeagă poporul român (…) Trebuie să vedem ce facem cu decizia politică, astfel încât să fie în beneficiul cetăţenilor”, a mai afirmat Ciucă.

Acesta afirmă că ”în acest moment, PNL este foarte concentrat pe ceea ce are de făcut la guvernare”.

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL