Ciucă, întrebat ce s-a schimbat din noiembrie, când PNL decidea să meargă singur în alegeri

Sursa foto: Facebook / Nicolae Ionel Ciucă

Preşedintele Partidului Naţional Liberal, Nicolae Ciucă, a afirmat, miercuri, că, în tot ceea ce înseamnă valorile şi virtuţile PNL, nu s-a schimbat nimic din luna noiembrie a anului trecut când liberalii au decis să meargă singuri în alegeri şi a explicat că ceea ce s-a întâmplat acum prin această alianţă cu PSD la alegerile europarlamentare este o mişcare tactică deoarece în strategie este nevoie şi de anumite mişcări tactice.

Nicolae Ciucă a fost întrebat, miercuri, într-o conferinţă de presă, ce s-a schimbat faţă de sfârşitul anului trecut atunci când PNL a decis să meargă singur la toate alegerile din 2024, având sloganul “Prin noi înşine”.
“În noiembrie la Sinaia am ieşit într-o conferinţă de presă şi pe baza evaluărilor de la vremea respectivă am asumat că vom merge în alegeri prin noi înşine. Este mottoul prin care PNL de-a lungul istoriei sale şi nu este una deloc scurtă, este o istorie lungă, bogată, cu asumarea unor responsabilităţi istorice, a schimbat istoria ţării şi la Marea Unire, şi în 1923 când a fost adoptată Constituţia. Prin noi înşine am avut curajul să abordăm şi luptăm pentru ca România să fie ţară membră a Alianţei Nord Atlantice, a Uniunii Europene. Prin noi înşine este mottoul care ne reprezintă şi astăzi şi noi considerăm că este mottoul care înseamnă pentru noi toţi unitate şi un îndemn la asumare şi responsabilitate. De atunci şi până acum trebuie să înţelegem că în strategia PNL, în tot ceea ce înseamnă valorile şi virtuţile PNL nu s-a modificat nimic”,  a afirmat Ciucă.
El a explicat că ceea ce s-a întâmplat acum reprezintă o mişcare tactică.
Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: