Ciucă, la Constanţa: Referitor la obiectivele demarate şi finalizate de primarul Chiţac, faptele vorbesc de la sine

Sursa foto: Facebook

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a spus vineri, la Constanţa, la lansarea candidaţilor partidului pentru alegerile locale din 9 iunie, că faptele vorbesc de la sine referitor la proiectele de dezvoltare anunţate la începutul mandatului de primarul municipiului reşedinţă, liberalul Vergil Chiţac, acestea fiind finalizate în mare parte.

„Nu cred că trebuie să mai vorbesc de încrederea pe care o aveţi în proiectele despre care a vorbit domnul primar Chiţac, pentru că vorbesc faptele de la sine, vorbesc toate obiectivele pe care le-a demarat şi le-a finalizat. (…) Astăzi, când am venit, într-adevăr lucrările s-au finalizat, şi când mai venea domnul primar la Bucureşti şi discutam de ce avem de făcut, îl întrebam de fiecare dată ‘domnule amiral, finalizaţi?’. ‘Finalizez’. Iată că a reuşit ca parte din proiectele pe care le-a început să le finalizeze. Ba mai mult decât atât (…) mare parte din ceea ce se desfăşoară ca proiect în Constanţa şi în judeţul Constanţa, cum s-a specificat aici, 400 de obiective sunt cu fonduri europene. Asta înseamnă apartenenţa noastră şi asta înseamnă înţelepciunea autorităţilor locale să absoarbă şi să folosească cât mai mult fondurile europene pentru dezvoltarea comunităţilor”, a afirmat Ciucă.

El i s-a adresat lui Chiţac că are şansa să fie în slujba cetăţenilor şi să desfăşoare această activitate la fel de bine ca atunci când lucra ca militar activ.

„Domnul amiral …, scria acolo ‘în slujba cetăţenilor’. Domnule amiral, o viaţă întreagă am fost în slujba ţării şi vom rămâne în slujba ţării, iar astăzi, dumneavoastră aveţi această şansă să fiţi în slujba cetăţenilor. Faceţi-o aşa cum v-aţi făcut datoria în armată, aşa cum vă ştiu eu că v-aţi făcut datoria acolo unde v-aţi desfăşurat activitatea ca militar activ”, a spus Ciucă.

Despre candidatul PNL la şefia Consiliului Judeţean Constanţa, Florin Mitroi, Ciucă a afirmat că acesta, fiind primar la Valu lui Traian, este „un bun surfer care va şti să evite valul, să meargă pe coama lui”.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: