Ciucă, la summitul NATO, în poză cu lideri importanți

Sumitul NATO
Sursa foto: Facebook

Președintele Senatului, Nicolae Ciucă, a participat la Summitul NATO, găzduit de SUA. Liderul PNL apare în mai multe fotografii de la discuțiile pe care le-a avut la cu lideri militari și civili din țările aliate.

Într-o fotografie surprinsă la Washington, Nicolae Ciucă apare chiar în spatele președinților Joe Biden și Volodimir Zelenski.

„Unii politicieni din România cred că politica se poate face prin postări pe Facebook și zgomot la TV, dar diplomația, în special diplomația militară, funcționează pe baze foarte diferite. Un summit NATO, mai ales dacă este găzduit de SUA, este un loc ideal pentru a întâlni reprezentanți ai tuturor aliaților noștri militari cheie și pentru a susține interesul național pentru mai multă securitate pentru noi și pentru întregul flanc estic al NATO. Iar cei mai buni oameni pentru a face acest lucru sunt cei cu expertiză, experiență și o gamă largă de contacte. (…)Și o fac pentru a-mi servi țara, la fel cum am făcut-o în toți anii petrecuți în forțele armate”, a scris Nicolae Ciucă, pe Facebook.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: