Skip to content
Politică

Ciucă, la videoconferinţa de joi: Realizaţi complexitatea situaţiei generate de pandemie, care poate fi amplificată de cea meteorologică

news.ro

Premierul Nicolae Ciucă a transmis, joi, la videoconferinţa cu prefecţii şi cu şefii structurilor Ministerului Afacerilor Interne din teritoriu, că fiecare dintre aceştia îşi dă seama de situaţia generată de pandemia de COVID-19, o situaţie care poate fi amplificată de situaţia meteorologică.

Ciucă a declarat la începutul videoconferinţei că este necesar să fie identificate eventualele probleme, pentru a se interveni din timp pentru rezolvarea acestora, notează news.ro.

Sunt convins că fiecare dintre dumneavoastră realizaţi complexitatea situaţiei generate de pandemia COVID-19, situaţia generată, amplificată de situaţia meteorologică, trebuie să recunoaştem că până în acest moment nu au fost probleme deosebite. Putem spune că vremea ne-a facilitat oarecum ansamblul de măsuri şi intervenţiile pentru care noi eram pregătiţi, dar totodată, am considerat că este necesar să desfăşurăm această activitate pentru a putea să identificăm eventualele probleme şi desigur să putem să intervenim, acolo unde este nevoie, din timp şi să nu fie necesar să ne pripim ca de multe alte dăţi când a trebuit să găsim soluţii de moment fără să fi anticipat. Cred că prin această activitate practic căutăm să anticipăm, să avem un set de instrumente pregătite în măsură ca, dacă situaţia o va impune, să se intervină”, a afirmat premierul Ciucă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *