„Haideţi să continuăm să captăm atenţia cetăţenilor români”. Mesajul lui Ciucă pentru liberali

Sursa foto: media.pnl.ro

Liderul PNL, preşedintele Senatului Nicolae Ciucă, le-a vorbit sâmbătă colegilor de partid, tinerilor liberali, la Deschiderea Şcolii Memoriale „Gheorghe I. Brătianu”, despre realizările guvernării liberale, menţionând creşterea punctului de pensie de trei ori, proiectele de investiţii, ”cea mai mare absorbţie de fonduri europene”, creătere economică de 4,7%. ”Haideţi să continuăm să captăm atenţia cetăţenilor români, să vadă că PNL nu are alt obiectiv decât de la a dezvolta şi moderniza România! (…) Haideţi să susţinem mediul de afaceri, asigurându-i predictibilitate şi stabilitate!”, i-a îndemnat el pe colegii de partid.

”Trebuie să le spunem tuturor ce a însemnat guvernarea liberală. S-a vorbit de subiectul care ţine prima pagina în aceste zile. Subiectul pensiilor. Da, într-adevăr, în ultimii 3 ani de zile, PNL a crescut valoarea punctului de pensie de 3 ori. Efectiv, ultimele două dăţi de către Guvernul pe care l-am condus. Am crescut valoarea punctului de pensie de la 1265 de lei cu 40%, până la valoarea de astăzi de 1785 de lei.

Da, PNL îşi doreşte şi fac tot ceea ce îi stă în putinţă pentru creşterea pensiilor a milioane de români, pentru eliminarea inechităţilor şi disparităţilor din vechea lege a pensiilor şi vom face acest lucru”, a afirmat preşedintele PNL.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL