Ciucă: Nicolae Robu este cel mai bun candidat pentru primăria Timişoarei

Sursa foto: Press Alert

Preşedintele PNL Nicolae Ciucă a declarat că Nicolae Robu este cel mai bun candidat pentru primăria Timişoarei, lucru demonstrat de faptele şi rezultatele sale. „În mandatul său, a reuşit să implementeze proiecte europene de sute de milioane de euro, proiecte pe care actuala administraţie nu a reuşit să le gestioneze eficient”, a adăugat liderul liberalilor.

„Nicolae Robu este cel mai bun candidat pentru primăria Timişoarei. Nu o spunem doar noi, ci o demonstrează faptele şi rezultatele sale. În mandatul său, a reuşit să implementeze proiecte europene de sute de milioane de euro, proiecte pe care actuala administraţie nu a reuşit să le gestioneze eficient. Nicolae Robu şi echipa sa au pus bazele unui nou proiect ambiţios pentru Timişoara, susţinut de PNL şi de coaliţia de guvernare. Cât a fost primar, a reuşit să câştige încrederea investitorilor străini, ceea ce a dus la dezvoltare economică şi locuri de muncă bine plătite”, a scris Nicolae Ciucă, marţi pe Facebook.

Liderul PNL a mai spus că, „în prezent, şomajul în Timişoara este aproape de zero, un rezultat direct al politicilor promovate de PNL la nivel local şi naţional”.

„Timişoara îşi poate continua drumul dezvoltării doar cu Nicolae Robu”, a concluzionat Ciucă.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: