Ciucă nu exclude o guvernare PNL-PSD și din 2025. Cele două partide vor avea proprii candidați la alegeri prezidențiale

Sursa foto: Facebook / Nicolae Ionel Ciuca

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, joi, după ședința coaliției de guvernare, că PNL și PSD vor avea proprii candidați la alegerile prezidențiale și că este posibilă o guvernare în tandem începând cu 2025.  

Nicolae Ciucă a declarat joi, imediat după finalizarea ședinței Coaliției de guvernare, că atât PNL, cât și PSD, vor avea proprii candidați la alegerile prezidențiale. „În acest moment, vă pot spune că fiecare dintre partide va avea propriul candidat”, a spus Ciucă.

Liderul PNL nu a exclus însă ca după alegerile parlamentare și prezidențiale din decembrie o nouă alianță cu PSD pentru continuarea guvernării.

”Dacă ne uităm şi la rezultatele obţinute la alegerile locale şi la consistenţa actuală a valorii politice a celor două partide, se poate discuta despre o abordare similară pentru guvernarea din 2025. Este atât de diversificată şi dinamică viaţa, încât este greu să previzionăm ce se va întâmpla peste 10 ani”, a mai spus Nicolae Ciucă.

Coaliţia de guvernare a finalizat discuţiile pe marginea calendarului electoral pentru alegerile prezidenţiale şi parlamentare, cele dintâi urmând să aibă loc pe 24 noiembrie, respectiv pe 8 decembrie, iar alegerile pentru Legislativ pe 1 decembrie.

Citește mai mult AICI

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: