VIDEO Ciucă: Nu există nici un incendiu în Coaliție provocat de eventuala schimbare a datei prezidențialelor

Premierul Ciolacu a susținut că varianta schimbării datei alegerilor prezidențiale este exclusă. Liderul PNL, a explicat la PrimaTV motivul pentru care liberalii au susținut o eventuală modificare a datei și comasării alegerilor pentru Cotroceni cu cele pentru Parlament, în decembrie. Septembrie ar putea perturba calendarul școlar, este motivația PNL. Pe de altă parte, Ciucă exclude ca subiectul să dea foc la Coaliție.

Nu e niciun incendiu, în Coaliție, promite Ciucă. Nu ne sucim deloc așa, nu ne sucim deloc. Și chiar nu umblăm cu șmecherii. Dacă și noi am fi umblat cu șmecherii, vă dați seama unde ajungea.

Ciucă nu se declară supărat pe reacția lui Ciolacu
Ciucă afirmă că nu există nici o supărare între aliați, și explică de unde a venit propunerea de schimbare a prezidențialelor.

Eu să fiu supărat? Nu, nu. La întâlnirile pe care le-am avut cu liderii de filială au existat să le zic sesizări, plângeri din partea părinților legate de faptul că s-a derulat procesul electoral într-o duminică. Pregătirea lui a început cu două-trei zile înainte. Sunt copii care au examen de capacitate și în unele școli nu a început procesul de învățământ nici până joi, explică liderul PNL.

Numărarea voturilor blochează procesul de învățământ
Păi, stați puțin, dumneavoastră ați înțeles de ce durează totuși o săptămână numărarea voturilor și închiderea procesului electoral. Apar chestiuni organizatorice, contestații, aspectele acelea legate de locul de depozitare a buletinelor de vot. Din perspectiva noastră, alegerile electorale, scuzați-mă, pot să aibă loc în funcție de cum va decide guvernul și cum discutăm și stabilim în coaliție. Nu ne-am schimbat cu absolut nimic, afirmă ferm Ciucă.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: