Ciucă: Onestitatea trebuie să capete relevanță și tracțiune în politica românească

Premierul Nicolae Ciuca isi anunta demisia din functia de premier, in Bucuresti, 12 iunie 2023. Inquam Photos / Octav Ganea
Sursa Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat luni, că în politică cuvântul onest trebuie să capete şi el relevanţă şi tracţiune, ca atare nu se discută acum vreun pact de neagresiune cu partenerii PSD.

„În momentul acesta, în care discutăm, pactul acela nu a fost discutat, nu a fost aprobat, deci nu putem să intrăm în detalii”, a spus preşedintele PNL, întrebat despre un pact de neagresiune cu partenerii de la PSD.

Despre necesitatea unui astfel de pact între cele două partide, Ciucă a spus:

„Chestiunea aceasta cu pactul, la nivelul ăsta a existat pact între Molotov şi Ribbentrop. Între noi trebuie să existe linii de înţelegere, în politică, de convenire a unui comportament cât se poate de onest. În politică cuvântul onest trebuie să capete şi el relevanţă şi tracţiune, ca atare nu e vorba de niciun pact acum, când discutăm”, a spus preşedintele PNL.

Autor

  • Susana Pletea

    Are o experiență de peste 25 de ani în presa românească. Și-a început cariera în radio, a continuat cu presă scrisă (reviste) și acum este parte din echipa PSNews. Bun comunicator, pasionată de cuvântul spus sau scris, are o aplecare spre natura umană și literatură fantastică. Pledează vinovată de curiozitate și entuziasm.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: