VIDEO Ciucă, despre ironiile PSD la adresa candidaturii sale la prezidențiale: Asta înseamnă că undeva deranjează

Sursa foto: Facebook

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat miercuri, despre ironiile PSD la adresa candidaturii sale la prezidenţiale, că asta înseamnă că undeva deranjează şi orice astfel de abordare este una din care trebuie să înţelegem că a început campania şi competiţia electorală.

Nicolae Ciucă a fost întrebat despre atacurile şi ironiile liderilor PSD la adesa candidaturi isale la alegerile prezidenţiale.

„Asta înseamnă că undeva deranjează şi faptul că au început deja aceste ironii care sunt nesemnificative, sutn chesti imici, pentru mine, nu este prima dată ,nu este nici ultima dat, ca atare orice astfel de abordare este una din care trebuie să înţelegem că a început campania şi competiţia electorală, motiv pentru care mergem înainte”, a spus liderul PNL.

El a precizat că urmează ca în perioada imediat următoare să meargă să se întâlnească cu electoratul, cu primarii, cu aleşii locali, cu consilierii judeţeni, locali, cu conducerile filialelor, şi urmează ca formalizarea acestei decizii să aibă loc la Consiliul Naţional.

Întrebat când ar urma să meargă în teritoriu, Ciucă a spus: ”Cât de curând, chiar şi săptămâna aceasta”.

Premierul Marcel Ciolacu a afirmat, marţi, că nu are o problemă ca preşedintele Klaus Iohannis să fie premier după alegerile din toamnă, singura problemă fiind că ”trebuie să câştige alegerile”. Chestionat despre un eventual tandem Nicolae Ciucă – Klaus Iohannis, Ciolacu a afirmat:

„Da, da, închipuirea performanţei”. De asemenea, Ciolacu a ironizat anunţul lui Nicolae Ciucă privind candidatura la alegerile prezidenţiale.

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: