Nicolae Ciucă îşi lansează în iunie cartea “Un ostaş în slujba ţării”

Sursa foto: Captură video

Preşedintele PNL, anunţă că îşi lansează în luna iunie cartea “Un ostaş în slujba ţării”, care va apărea la editura RAO. El precizează că toate încasările vor fi donate către iniţiative caritabile. El afirmă că în carte sunt gândurile sale despre ce a însemnat tranziţia de la om de armată la om politic.

„Sunt despre viaţa mea, cea din spatele pupitrului, a microfonului sau a televizorului”, spune liderul PNL.

”Paginile acestei cărţi sunt despre mine. Nu despre funcţiile pe care le-am ocupat, nu despre imaginea mea publică, nu sunt bilanţ şi nici program electoral. Sunt gândurile mele despre ce a însemnat tranziţia de la om de armată la om politic. Sunt despre viaţa mea, cea din spatele pupitrului, a microfonului sau a televizorului”, spune Nicolae Ciucă în postarea pe site-ul oficial.

Preşedintele PNL răspunde şi la întrebarea ”De ce o carte despre Nicolae Ciucă?”. ”Pentru că s-a vorbit mult despre faptul că “nu sunt din filmul acesta”, al politicii româneşti. Şi e adevărat. Nu sunt un om politic tipic. Şi veţi vedea în această colecţie de gânduri şi poveşti de viaţă care e crezul meu. Sunt un om cât se poate de simplu, cu credinţă şi frică de Dumnezeu. Îmi iubesc ţara şi nu uit nicio clipă că jurământul pe care l-am depus, ca ostaş în slujba României, e să îmi apăr patria. Şi asta nu se face doar cu arma în mână. Se face cu inima curată şi cu gândul că după noi rămân doar lucrurile bune pe care le-am făcut. Oriunde ne-am afla şi oricât de tulburi ar fi vremurile pe care le trăim”, arată Ciucă.

”Vă invit să citiţi cartea “Un ostaş în slujba ţării”. Aceasta va apărea în luna iunie 2024 la editura RAO şi toate încasările vor fi donate către iniţiative caritabile”, precizează liderul liberal.

Şi preşedintele Klaus Iohannis şi-a lansat până în prezent trei cărţi, ”Pas cu Pas”, ”Primul pas” si „EU.RO – Un dialog deschis despre Europa”.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: