Ciucă: Preşedintele de filială cu echipa de conducere, îşi stabilesc cu cine vor face majorităţile în Consiliul Local 

nicolae ciuca
Sursa foto: Captură video

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat marţi că fiecare preşedinte de filială, cu echipa de conducere a filialei, îşi stabilesc cu cine vor face majorităţile, după alegeri, el precizând că PNL a lăsat libertatea fiecărei filiale să îşi aleagă formaţiunea politică cu care va face majoritatea în Consiliul Local pentru că nu poţi să iei o măsură otova, la centru.

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a fost întrebat la Bistriţa despre cum se vor realiza majorităţile la nivel local şi dacă va exista o decizie la centru în acest sens.

”PNL, şi înainte de alegeri, şi acum şi după a lăsat libertatea fiecărei filiale să îşi aleagă formaţiunea politică cu care va face majoritatea în Consiliul Local. Apreciez că este absolut normal şi real ca cei care ştiu cel mai bine ce se întâmplă în fiecare filială, fără să decidem de la centru. Nu poţi să iei o măsură otova şi să fie o formulă care poate da şi rezultate”, a spus liderul liberal.

Preşedintele PNL a precizat că ”fiecare preşedinte de filială, cu echipa de conducere a filiale, îşi stabilesc cu cine vor face majorităţile”.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: