VIDEO Ciucă: Rămâne o guvernare PSD-PNL pentru că rezultatul la alegeri va fi cel mai bun sondaj

Liderul liberalilor Nicolae Ciucă a afirmat, miercuri la Târgu Jiu, că va rămâne o guvernare PSD-PNL şi a adăugat că rezultatul la alegeri „va fi cel mai bun sondaj pentru partidele politice din România”. „Ce consider eu important este nevoia de responsabilitate în continuare a clasei politice pentru a asigura stabilitatea ţării”, a mai spus preşedintele PNL.

„Rămâne o guvernare PSD-PNL pentru că, indiferent de rezultat, rezultatul la alegeri va fi cel mai bun sondaj pentru partidele politice din România. Vom vedea cu toţii care este realitatea, dar ce consider eu important este nevoia de responsabilitate în continuare a clasei politice pentru a asigura stabilitatea ţării”, a declarat Nicolae Ciucă, într-o conferinţă de presă susţinută, miercuri la Târgu Jiu.

Liderul PNL a mai spus că „vedem că avem un context internaţional, în proximitatea noastră conflict la graniţă, plus celelalte consecinţe şi efecte generate de această succesiune şi suprapunere de crize”.

„Motiv pentru care facem acel minim de sacrificiu de orgoliu ca să putem să guvernăm România în continuare”, a completat Ciucă.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: