Ciucă: Rămânem alături de toţi cei care trec prin drame fără margini

Nicolae Ciuca
Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Preşedintele Senatului, liderul PNL Nicolae Ciucă, salută, miercuri dimineaţă, eforturile Ministerului Afacerilor Externe şi ale autorităţilor care au făcut toate demersurile necesare pentru evacuarea din Fâşia Gaza a cetăţenilor români. ”Rămânem alături de toţi cei care trec prin drame fără margini”, a transmis Ciucă, după ce 93 de români au reuşit să treacă în Egipt, iar alţi 51 urmează să iasă miercuri din zona de conflict.

”Salut eforturile Ministerului Afacerilor Externe şi ale autorităţilor care au făcut toate demersurile necesare pentru evacuarea din Fâşia Gaza a cetăţenilor români şi aducerea lor cu bine în afara zonei de conflict. Persoanele evacuate au tranzitat punctul de trecere a frontierei de la Rafah, au intrat pe teritoriul Republicii Arabe Egipt şi vor ajunge în România”, a scris, miercuri, pe Facebook, Niculae Ciucă.

Acesta ăşi exprimă susţinerea pentru toţi cei care trec printr-o perioadă grea: ”Rămânem alături de toţi cei care trec prin drame fără margini în aceste momente şi continuăm eforturile pentru ca toţi românii aflaţi încă în Fâşia Gaza să ajungă, în siguranţă, în ţară”.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: