VIDEO Ciucă recunoaște că imaginea i-a fost afectată de scandalul „Baronului Lamborghini”, Iulian Dumitrescu

Foto: INQUAM Photos George Calin

Nicolae Ciucă, președintele Partidului Național Liberal, a vorbit despre Iulian Dumitrescu, candidat PNL la CJ Prahova, actualmente aflat sub control judiciar, fiind suspectat de luare de mită. Ciucă a recunoscut că întregul scandal i-a dăunat din punct de vedere a imaginii publice. 

Nicolae Ciucă, liderul PNL, a analizat situația lui Iulian Dumitrescu, membru PNL și fost președinte al CJ Prahova, aflat sub control judiciar, fiind suspectat de corupție. Ciucă a precizat că nu poate exclude un membru din cadrul partidului, în lipsa unei condamnări.

Pe baza pe baza unei unui control, unei decizii de control judiciar, nu putem să dăm afară un membru de partid. S-a autosuspendat din toate funcțiile de prim-vicepreședinte al partidului și de președinte al filialei și am înțeles că a apărut și o declarație că nu vrea să mai facă niciun fel de activitate publică.

Întrebat dacă scandalul politic generat de problemele legale ale lui Iulian Dumitrescu i-au afectat imaginea în ochii publicului, Ciucă a răspuns:

„Da, mi-a dăunat, ca imagine”

Citeștr mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: