Ciucă: Taxele noi nu vor reuşi să producă acele efecte pe care cineva gândeşte că poate să le obţină

Sursa foto: media.pnl.ro

Preşedintele Senatului, liderul PNL Nicolae Ciucă, a declarat miercuri, la Romanian Venture Forum, că la noi este o vorbă, să nu dai cu biciul doar în calul care trage, el arătând că ”povara fiscalităţii nu trebuie să cadă doar pe umerii celor care produc bani”, pentru că ”aceste taxe noi nu vor reuşi să producă acele efecte pe care cineva gândeşte că poate să le obţină dacă împovărează şi mai mult mediul de afaceri”.

”Trebuie să ţinem seama de fiscalitate. La noi este o vorbă, să nu dai cu biciul doar în calul care trage, ca atare povara fiscalităţii nu trebuie să cadă doar pe umerii celor care produc bani, motiv pentru care, din acest punct de vedere, am declarat şi declar în continuare şi susţin şi avem discuţii la nivelul Guvernului pentru ca în perioada imediat următoare, în anul 2024, după ce de ce s-au petrecut anul acesta, să nu se discute despre taxe noi”, a precizat liderul PNL.

Preşedintele Senatului a precizat că ”aceste taxe noi nu vor reuşi să producă acele efecte pe care cineva gândeşte că poate să le obţină dacă împovărează şi mai mult mediul de afaceri pentru că mediul de afaceri produce bani”.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL