Ciucă: Voi fi un președinte cât se poate de implicat, transparent. Ce spune despre declarațiile lui Mircea Geoană

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Liderul PNL, Nicolae Ciucă, a declarat într-un interviu la PrimaNews că va fi un preşedinte cât se poate de implicat şi va desecretiza tot ce ţine de activitatea sa.

“Voi fi un președinte cât se poate de implicat, nu jucător, implicat în privința atribuțiilor constituționale, foarte transparent. Voi desecretiza tot ce ține de activitatea mea. Unele dintre ele sunt activități secrete, altele sunt supuse transparenței. Tot ce ține de transparență, voi spune. Sunt singurul care am uniforma pusă la vedere, nu am nicio acoperire”, a spus Ciucă.

El a explicat şi de ce vrea să devină preşedintele României.

“Vin cu o viziune pentru România, o Românie prosperă și sigură. Venim cu un program complementar, am asigurat coerența între programul Dezvoltăm România cu proiectul România, comunitate, țară. M-am transpus cu responsabilitatea funcției și am făcut în slujba țării tot de la 14 ani, sunt un om deschis, normal, nu aș candida pentru ambiție personală, am demonstrat asta. Am avut funcții de la cea mai mică la cea mai reprezentativă în armată. Candidez ca în continuare cu onoare, cu credință să îmi slujesc țară”.

Întrebat dacă ar fi fost câștig prezența lui Iohannis pe listele PNL, Ciucă a răspuns:

“Prezența lui Klaus Iohannis presupune experiență în privința politicilor de apărare, politică externă. Ar fi o pierdere să nu folosim această experiență”.

Nicolae Ciucă a declarat că Iohannis va fi membru activ al PNL, după Cotroceni. “Trebuie să fie un apropiat al PNL, al conducerii PNL. Va fi un membru activ al PNL”.

Ciucă, despre declarațiile lui Mircea Geoană: Nu m-a convins când a explicat că NATO i-a scanat activitatea

“Singurul moment când nu m-a convins a fost când a explicat că NATO i-a scanat activitatea. Nu este așa. Certificatul l-a primit de la structurile din țara noastră. Neavând date, neavând certitudini, nu pot să mă pronunț dacă e omul rușilor sau nu”.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: