Skip to content
" "
Politică

Ciucu dă de pământ cu Firea: E incompetentă și nu poate să conducă orașul EXCLUSIV

Facebook

În urma anunțului făcut de primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, care ar propune decongestionarea traficului prin circularea bicicliștilor, a autobuzelor și ambulanțelor pe linia de tramvai, redacția PSnews i-a cerut o opinie consilierului general al Bucureștiului din partea Partidului Național Liberal (PNL) Ciprian Ciucu.

CITIȚI ȘI: D`ale lui Firea: bicicliştii să meargă pe linia de tramvai

" "
" "

Astfel, național-liberalul afirmă că este o acțiune tipică Gabrielei Firea, aceasta nesolicitând părerea experților. Comportamentul primarului, afirmă Ciucu, nu este o noutate, acesta fiind vizibil încă ”de când (n.r. Gabriela Firea) și-a preluat mandatul”.

”Doamna Firea vine cu soluții pe care le visează noaptea dar fără a le fundamenta în soluții care să releve aceste lucruri. Aceasta este problema – de fiecare dată vrea să vină cu astfel de anunțuri; de când și-a preluat mandatul a dat tot felul de vești hazardate bazate pe ce prinde din aer, dar fără să consulte specialiștii și oamenii care se pricep la mobilitate și tactici”, a explicat Ciprian Ciucu pentru PSnews.

Întrebat ce crede despre anunțul făcut de un lider PSD conform căreia Gabriela Firea ar fi cea mai probabilă canditată a social-democraților pentru președenție, Ciucu a replicat: ”Deja a nenorocit Bucureștiul cu incompetența sa, ăsta ar fi un tupeu maxim să încerce să se ducă către președinție. Mai bine să rămână aici la Capitală, că ne descurcăm”.

Mai mult decât atât, consilierul PNL-ist ar dori să o suspende, alături de colegii săi de partide, pe Firea, pe motiv de incompetență.

”Orașul sub Gabriela Firea suferă. Am un astfel de plan, trebuie doar să îmi conving colegii de partid să inițiem suspendarea Gabrielei Firea. Este clar că este incompetentă și nu poate să conducă orașul”, a concluzionat Ciprian Ciucu.

" "

1 comentariu la “Ciucu dă de pământ cu Firea: E incompetentă și nu poate să conducă orașul EXCLUSIV

  1. Auzi….consilier general al Budurestiului, domnuleeee…. stiti voi ce functie mare e asta ? Nu stiti, bucuresteni-fraieri. E ala, maaaa….care nu face altceva decat sa denigreze ce face primarul general. Pentru asta l-ati ales stimabililor ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *