Skip to content
București

Ciucu: Firea a adus moaște în PMB (nu, nu este o glumă)

facebook.com

Consilierul general PNL Ciprian Ciucu, luni-, într-o postare pe pagina sa de Facebook, susține că angajaţii municipalităţii ar fi fost puşi să se închine la moaşte aduse la Primăria Capitalei special în acest scop, la cerinţa primarului Gabriela Firea.

Firea a adus moaște în PMB (nu, nu este o glumă)

Momente stânjenitoare pentru majoritatea angajaților PMB. În această dimineață, între orele 8.30 și 10.00 salariații PMB au fost invitați la camera 104 (lângă cabinetul ei) să se închine unor moaște aduse special în acest scop, conform voinței primarului Capitalei. Mai mulţi angajați ai PMB m-au contactat și s-au arătat revoltați de situația în care au fost puși.

Gabriela Firea nu are cum să înțeleagă că, într-o societate modernă și laică, comportamentul religios este rezervat spațiului intim al conștiinței și nu paradei. Astfel de gesturi exagerate sunt de natură să-i pună pe oameni în situații stânjenitoare, să practice comportamente religioase doar de ochii șefei.

Este libertatea Gabrielei Firea să fie o persoană religioasă și să practice orice ritualuri dorește, iar eu, cu sinceritate îi spun, respect acest lucru! Dar asta nu înseamnă că poate avea libertatea de a extinde propriile ei practici și stil de viață în viețile oamenilor pe care vremelnic îi conduce!”, scrie liberalul pe pagina sa de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *