Skip to content
Politică

Ciucu, previziune neagră despre manevrele lui Firea cu firmele PMB. Va fi chemată la DNA?

facebook.com
" "

Ciprian Ciucu – consilier general PNL – a lansat vineri o previziune neagră în ceea ce privește manevrele edilului PSD al Capitalei, Gabriela Firea, cu firmele din subordinea Primăriei Municipiului București (PMB).

Într-un status publicat pe Facebook, fostul președinte al Consiliului Național de Integritate (CNI) susține că primarul social-democrat a suplimentat bugetul celor 22 de societăți ca să direcționeze banii către salariile angajaților, iar nu spre lucrări de infrastructură, liberalul așteptându-se ca în 2018 în jur de jumătate din bugetul PMB să ajungă la aceste companii.

" "
" "

Mai mult: PNL-istul a dat de înțeles că Firea sau oamenii ei din cele 22 de firme ar putea da cu subsemnatul la DNA, dacă vor alege să subcontracteze serviciile în mod netransparent și / sau către societăți cu probleme.

Iată postarea integrală a lui Ciprian Ciucu:

„Am stat cu Catalin Deaconescu (alt consilier general PNL – n.r.) pe noile modificări din aria firmelor lui Firea (bine, sunt asumate de ea, dar sper că nu vă închipuți că tot acest plan de preluare pe termen lung și acaparare a bugetului Bucureștiului îi aparține. Toate schemele sunt mult peste nivelul ei de compență). Cu cele aproape 59 milioane Euro ce vor fi date acum, adăugate la cele 130 milioane de Euro pe care le-a dat în septembrie, ajunge la cca. 189 de milioane de euro pompate către firmele administrate de oamenii lor. Atenție, nu a făcut investițiile dar direcționează 20% din bugetul pe 2017 către aceste firme.

Ca să fie clar: a ales să finanțeze cheltuieli curente și alte structuri de salariați în loc să bage banii în lucrări si proiecte de infrastructură (trafic, risc seismic, termoficare).

Lăsați-mă să vin cu o profeție: cca. 50% din bugetul PMB va ajunge în 2018 pe mâna firmelor lui Firea.

Și un mare bonus: 

CM Medicala primeste, pentru prima data, si majorare de capital si imprumut( 6 milioane + 6 milioane) DAR (un mare dar!) isi schimba linia de bussines, de la administrare cladiri spitale in telemedicina- ingrijire la domiciliu!

Adică era greu să facă infrastructură medicală (clădiri, echipamente) și probabil vor subcontracta furnizori care să ofere servicii de îngrijire la domiciliu. Sper să nu selecteze acei furnizori așa cum îi selecta și CNAS-ul, de ajunseră șefii și șefuleții ăia la DNA pentru decontări fictive…

Dați mai departe, este extrem de important ca aceste lucruri să se știe!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *