Skip to content
Politică

Ciucu se visează primarul Bucureștiului: val de discuții acide în interiorul PNL EXCLUSIV DOCUMENT

Facebook

Consilierul General al Partidului Național Liberal (PNL), Ciprian Ciucu, s-a aflat vineri în centrul atenției colegilor săi liberali, după ce acesta anunțase, într-un interviu, că intră în competiția internă pentru desemnarea candidatului PNL la primăria Capitalei.

Potrivit surselor PSnews.ro, revolta împotriva lui Ciucu a fost provocată de faptul că acesta, nu numai că a semnat inițiativa ”Fără penali în funcții publice”, dar s-a și alăturat echipei USR pentru a strânge semnături împreună. Pe lângă acest aspect, Ciprian Ciucu este acuzat că își critică public organizația în cadrul căreia ocupă funcția de vicepreședinte, iar pe Ludovic Orban de dublă măsură pentru că nu acționează în acest caz .

În încercarea de a se apăra, Ciprian Ciucu le transmite colegilor că, prin pozițiile sale, dorește doar animarea organizației PNL București pentru că oamenii din celelalte sectoare sunt ”demobilizați, plictisiți și apatici”.

Reacția nu a avut rezultatul dorit întrucât afirmațiile consilierului au agitat si mai mult spiritele. Așadar, până se hotărăște Ciprian Ciucu în curtea cărui partid se va da cu trotineta la alegerile pentru primăria Capitalei, vă reamintim că Ciucu este un apropiat de-al Monicăi Macovei, cu sprijinul căreia a intenționat să candideze la ultimele alegeri locale, fiind susținut de formațiunea M10. Trecut însă în barca PNL pentru o ofertă electorală mai bună, Ciucu nu se sfiște să iasă public cu sloganul altui partid. Cunoscandu-i antecedentele, ne putem aștepta ca, în urmatoarea campanie pentru locale, acesta să aplice aceeași strategie din 2016 și să se îndrepte către un alt partid care să-l sprijine – probabil USR sau chiar MRÎ, fiind foarte cunoscute legăturile lui cu Dacian Cioloș.

Așadar, vă invitam să citiți mai jos discuțiile și reproșurile care i se aduc consilierului:

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *