Skip to content
Politică

Ciutacu a pierdut definitiv procesul cu Isar: Am la fel de puțină încredere în justiție

click.ro

Jurnalistul Victor Ciutacu a pierdut definitiv procesul cu economistul Lucian Isar, soțul fostului președinte al PNL Alina Gorghiu.

Amintim că Isar l-a dat în judecată pe Ciutacu după ce acesta citase pe România TV declarația fostului premier Victor Ponta cu privire la o presupusă mită pretinsă de Isar pe vremea când era ministru pentru Mediul de Afaceri.

DETALII AICI: Ciutacu versus Isar: coincidențe stranii din proces EXCLUSIV DOCUMENT

Pe 21 iunie, Tribunalul București a menținut sentința pronunțată la fond de Judecătoria Sectorului 1, prin care Victor Ciutacu era obligat să îi plătească lui Lucian Isar 5.000 de lei daune morale (plus cheltuieli de judecată), arată portalul instanțelor, care a publicat hotărârea magistraților abia marți, 4 iulie.

Iată ce a comentat joi pe Facebook ziaristul de la România TV:

„N-am motivarea, sa comentez. In esenta, a ramas ca la fond. Ponta a zis ca Isar a cerut spaga, eu am dat pe post, pe mine m-a condamnat. Ca de ce am zis cat. Isar nu s-a prezentat la recurs, nici macar prin avocat, nu a facut nici aparare scrisa. Pare sa fi fost mai convingator in absenta. Asa-mi trebuie, daca m-a mancat in cur sa respect onorata instanta. Mi-e sila, am la fel de putina (spre deloc) incredere in justitie ca si atunci cand am castigat procesele cu Nasul (Radu Moraru – n.r.) sau cu Sorina (Sorina Matei – n.r.), dar Isar sa stea pasnic, o sa-si ia banii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *