Skip to content
Politică

Ciutacu anunță rezultate promițătoare pentru copilul bolnav de cancer. 2 vedete implicate în campanie

paginademedia.ro

Jurnalistul Victor Ciutacu anunță rezultate promițătoare pentru băiețelul bolnav de cancer. Vedeți mai jos care sunt cele două vedete care s-au implicat în campania pentru strângerea de fonduri.

CITIȚI ȘI:Ciutacu, demers umanitar emoționant pentru un copil bolnav de cancer: Da, îmi donez aniversarea! FOTO

Într-un status postat joi seară pe Facebook, realizatorul de la România TV spune că la sfârșitul săptămânii trecute contul de donații deschis pentru Sebastian Andrei Duță număra peste 27.000 de euro.

Iată mesajul integral al lui Victor Ciutacu:

„Campania integrată pentru Sebastian, copilul de 11 ani bolnav de cancer care vrea să devină fotbalist, pare să dea roade. Cu spot zilnic pe tv, cu aniversarea mea făcută cadou lui, cu implicarea unor amici mai înstăriți, una peste alta, la sfârșitul săptămânii trecute, contul de donații număra peste 27.000 euro. Și s-au mai dat bani de atunci, dar părinții-s cu el în spitalul din Germania (unde a fost operat și unde urmează să sufere încă o operație) și prioritatea lor nu e număratul zilnic al banilor.

Între timp, în poveste s-au mai implicat fostul mare fotbalist Gică Popescu (financiar și logistico-medical) și Florin Chilian, care a promis (și va face, sunt convins) un concert cu toate încasările donate pentru nobila cauză. Există și varianta licitării unui tricoul al Simonei Halep, dar, dat fiind că nu întreținem relații sociale, se ocupă cantautorul (și) de asta. Chiar m-aș bucura să se întâmple…

Mulțumesc public tuturor celor care m-au suportat în perioada asta, celor care au donat și aștept ca Sebastian să debuteze în tricoul de joc al lui Mihăiță Neșu”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *