Skip to content
Politică

Ciutacu, atac furibund la adresa lui Grindeanu: Singur nu este în stare să facă nimic! EXCLUSIV

aktual24.ro

Jurnalistul Victor Ciutacu a acordat o declarație pentru PSnews.ro, în care a tranșat adevărata miză a desemnării fostului premier Sorin Grindeanu la ANCOM.

CITITI SI Ciuvică îl dă de gol pe Grindeanu: șefia ANCOM – posibil cadou pentru RDS

În acest context, jurnalistul Victor Ciutacu a declarat, pentru PSNEWS.RO, că nu crede ”în brusca rătăcire a lui Grindeanu care s-a terminat și acum a redevenit băiat bun”.

Am o părere extrem de proastă despre această revenire. Am și spus și am și scris, nu cred în brusca rătăcire a lui Grindeanu care s-a terminat și acum a redevenit băiat bun. Mi se pare o mișcare publică pentru liniștirea apelor în Banat, pentru că dacă n-au reușit să îl gonească și să îl dea afară de la PSD Timiș, de ce să își ostilizeze o zonă care de bine de rău a început să se miște și probabil domnul Dragnea a încercat o pace profitabilă și pentru Grindeanu, profitabilă și pentru el și probabil o slăbire a falangei pe care încercase să și-o construiască Ponta. Ponta a rămas cu un partid format din 5 oameni sau câți are. Grindeanu trebuia să fie probabil în fieful domnului Ponta, să construiască împreună ceva”, ne-a declarat Victor Ciutacu.

Mai mult, Victor Ciutacu a catalogat drept ”penibilă” și audierea fostului premier Sorin Grindeanu de către comisiile de specialitate ale Parlamentului pentru a prelua funcţia de preşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM).

Citiți și UPDATE Pas înainte pentru propulsarea lui Grindeanu la ANCOM / Regretele fostului premier

”E penibilă și justificarea lui Grindeanu. Îl întreabă de la PNL în Comisie ce caută acolo membru de partid, brusc își aduce aminte că a fost dat afară din PSD și nu mai face contestație. E ridicol. Până acum era PSD-ist de 20 și ceva de ani și nu îl suporta pe PD-istul Dragnea, care venise din alt partid și l-a dat pe el afară din partid. Asta spune multe despre Grindeanu. Se întoarce tot la sânul statului pentru că singur nu este în stare să facă nimic. Asta e problema multor demnitari din România, care toată viața au lucrat numai la stat și acum când este să dea cu nasul de mediul privat, constată că nu sunt în stare să facă nimic și nu-i angajează nimeni”, a mai adăugat acesta.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *