Skip to content
Politică

Ciutacu, demers umanitar emoționant pentru un copil bolnav de cancer: Da, îmi donez aniversarea! FOTO

paginademedia.ro
Ciutacu tricou Nesu

Jurnalistul Victor Ciutacu a întreprins un demers umanitar emoționant pentru un copil bolnav de cancer. Vedeți despre ce este vorba în rândurile care urmează.

Într-un status publicat vineri seară pe Facebook, realizatorul de la România TV a lansat o campanie de strângere de fonduri pentru Sebastian Andrei Duţă, un băiețel de 11 ani care suferă de cordom de regiune clivală, o formă de cancer extrem de rară şi de agresivă, potrivit Argesexpres.ro.

„Medicul (de la Spitalul «Marie Curie» din București – n.r.) ne-a spus că are o tumoră de dimensiuni foarte mari la baza craniană şi că, la cum se prezintă lucrurile la prima vedere, ar mai avea de trăit în jur de două luni… Toate cuvintele din lume nu ar putea descrie ce am simţit eu ca mamă în acel moment. Sebi este singurul nostru copil. El este viaţa noastră, prin el respirăm!…

Suma de care avem nevoie pentru salvarea lui Sebi este de 125.000 lire. Până în acest moment am reuşit să strângem în jur de 30.000 lire. Soţul meu este veterinar, îl cunoaşte toată Valea Topologului şi oamenii au pus mână de la mână şi ne-au ajutat, dar încă mai este nevoie de foarte mulţi bani ca să acoperim suma necesară. Fac un apel către toţi oamenii cu suflet să îl ajute pe Sebi să treacă cu bine peste această încercare grea. Vă rugăm, sunt o mamă disperată, nu vreau să mă gândesc să ratăm această şansă care i s-a dat copilului nostru din lipsa banilor” a povestit profund emoţionată Alina Duţă (mama copilului) pentru publicația citată.

Dacă totul decurge bine, după operaţie, Sebi va trebui să meargă în Franţa, Germania, Cehia sau Statele Unite pentru curele de radioterapie ce se pot face doar în cele 4 ţări enumerate mai sus. Costurile operaţiilor şi al tratamentelor ulterioare sunt exorbitante şi cu mult peste puterile financiare ale familiei Duţă.

În acest context, Victor Ciutacu a anunțat vineri că își donează aniversarea (15 mai). Mai precis, ziaristul îi invită pe cei care țin la el ca, zilele acestea, să doneze pentru micuț, întrucât Sebastian a trecut deja prin prima operație, iar șansele de reușită sunt considerabile.

 

Iată mesajul integral al lui Victor Ciutacu (găsiți AICI galeria foto):

Cei care mă cunosc știu foarte bine că ies rar și bine în față la acțiuni umanitare. Și că, de o bună bucată de vreme, mă abțin. Dar acum vă prezint excepția care confirmă regula.

Pe scurt, pe 15 mai e ziua mea. Pe care vreau să o fac cadou. Lui Sebastian, care are 11 ani, cancer, vrea întâi să se facă bine și, după aia, fotbalist.

http://www.argesexpres.ro/…/21436-salvati-o-viata-ajutati-l…

Voi mă puteți ajuta în această acțiune. Dacă dați măcar doi bani pe mine și vreți să mă urați, donați-i banii ăia doi copilului. Da, îmi donez aniversarea! Pentru că vreau și pentru că pot. Vă las mai jos conturile, apreciez orice efort faceți și, dacă nu țineți neapărat la discreție, mi-ar plăcea să-mi și trimiteți, prin mesaje private, dovezi electronice ale efortului vostru umanitar. Pe discreția mea ulterioară puteți conta fără nici un fel de problemă.

RO40BTRLEURCRT0435839601 – cont euro (Duţă Gheorghe Cosmin)
RO90BTRLRONCRT0435839601 – cont lei (Duţă Gheorghe Cosmin)
SWIFT BTRLRO22 – pentru cei din străinătate
http://paypal.me/CosminDuta

Prima operație a durat peste 20 de ore și semnele sunt încurajatoare. Dar bătălia pentru viață continuă. Și e foarte costisitoare.

Eu n-am nevoie de nimic. Am o familie, am o carieră, am prieteni puțini și buni, am ce pune pe masă. Sebastian are nevoie de o viață. Pe care i-o putem oferi împreună. La debutul ca fotbalist, va purta tricoul original al lui Mihai Neșu; semnat de el și făcut cadou de mine. Care-l așteaptă la mine în birou…

P.S. E printre rarele dăți când vă invit și vă incit la share. Anunțul va fi repostat zilnic până pe 16 mai

UPDATE: VĂ ROG DIN SUFLET, NU MĂ TĂGUIȚI! ÎNCERC SĂ ȚIN ANUNȚUL SUS, LA MINE PE WALL. E MAI EFICIENT AȘA”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *