Skip to content
Politică

Ciutacu îi arată lui Udrea cum se întoarce roata când „acoperiţii” din presă nu te mai iubesc: „Chiar că viaţa-i curvă!”

Jurnalistul Victor Ciutacu îi arată fostului ministru Elena Udrea cum se întoarce roata când „acoperiţii” din presă nu te mai iubesc: „Chiar că viaţa-i curvă!”

Realizatorul de la România TV a distribuit, marţi, pe Facebook, un status postat cu câteva minute înainte de către Udrea. Aceasta scria despre „tonomatele serviciilor” din mass media.

„In emisiunea de ieri seara de la B1, am spus si ca nu este o noutate ca exista tonomate ale serviciilor in presa, care, sub masca jurnalistului, duc lupta publica cu adversarii Sistemului, emit judecati „obiective” despre ceea ce ii intereseaza pe sefii lor, pe scurt, pun in practica strategia mediatica a acestora. Chiar fostul sef SRI a recunoscut acest lucru. Am spus si ca, cei mai putin initiati ii pot identifica pe „acoperiti” vazand cine sunt cei care abordeaza similar, la aceleasi momente, anumite subiecte de interes pentru Sistem.
Dar cum nu o sa vedem niciodata o lista oficiala a acestora, fie asteptam sa il mai mustre pe vreunul constiinta, fie ramanem la nivel de lucru cunoscut dar nedovedit.

O astfel de persoana este o cucoana de pe la Ziare com, care se deconspira aproape cu fiecare text pe care il scrie.
Astfel, dupa emisiunea de ieri, suparata probabil ca am pomenit-o, zice acum ca eu vreau sa „nenorocesc” tara, pentru ca spun ca „abuzul in serviciu” este o eroare penala, care nu mai exista nicaieri in Europa si SUA, in forma din Codul Penal de la noi.
Eu cu Bica!
Pai cucoana a uitat ca tocmai Bica a scris acest text pe care Sistemul acum il foloseste ca maciuca impotriva tuturor celor care trebuie scosi rapid din jocul puterii? Deci Bica este buna cand au ei interes si rea cand trebuie executata!
Doi. Pe mine personal ma doare in cot de abuzul in serviciu. Acuzatiile la adresa mea sunt muuuuuulte altele, cam tot ce s-a putut lua din Codul Penal, in graba de a fi arestata si a mi se inchide gura.
Ca doar de aceea striga „tonomatele” Sistemului acum ca „penala Udrea” nu ar trebui sa mai vorbeasca public!”
 este mesajul Elenei Udrea.

În replică, Victor Ciutacu a arătat, marţi, pe Facebook, cum lucrurile stăteau cu totul altfel pe vremea regimului Băsescu.

„Vezi tu, Elena, cand tonomatele erau ailalti, iar astia pe care-i dai tu acum in gat lucrau pentru voi, cu al vostru candidat la Capitala (Robert Turcescu – n.r.) si cucoana asta in prim-plan, acoperitii de azi erau frecventabili. Cand s-a schimbat ordinul de zi pe unitate si ati ajuns voi tinte ale sistemului blamat, s-a schimbat si modificarea. Iar cand tu si nea Traian ati ajuns sa vorbiti cel mai liber taman in emisiunea celui caruia i-a fost lipita eticheta de tonomat, atunci chiar ca viata-i curva”, a transmis Ciutacu.

1 comentariu la “Ciutacu îi arată lui Udrea cum se întoarce roata când „acoperiţii” din presă nu te mai iubesc: „Chiar că viaţa-i curvă!”

  1. D-le Ciutacu, ai dreptate ca viata-i curva,dar din aceasta viata tot tonomatele sunt curve,pentru ca lucreaza pe bani!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *