Skip to content
Politică

Ciutacu îl dărâmă pe Băsescu. Cum s-a întors roata

Jurnalistul Victor Ciutacu îl dărâmă pe fostul preşedinte al României Traian Băsescu. Cum s-a întors roata în defavoarea politicianului.

Referindu-se la cel mai recent dosar deschis de Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) pe numele Elenei Udrea, Ciutacu a amintit, miercuri, pe Facebook, cum, pe vremea guvernului condus de Călin Popescu-Tăriceanu, Băsescu l-a criticat pe premierul de atunci în legătură cu „băieţii deştepţi” din energie. În categoria acestora, Băsescu îl includea şi pe Bogdan Buzăianu. În prezent, subliniază Victor Ciutacu, Buzăianu apare ca presupus mituitor în cel mai recent dosar al lui Udrea de la DNA.

„De două ori am fost contemporan cu Băsescu pe TVR. O dată m-a amenințat că știe el pe unde am lucrat la stat și mi-a zis că am ochii mari umezi; putea să mă facă direct bou, dar urma primul referendum și păstra o aparență a politeții tăioase. Dar s-a scăpat că a făcut comerț cu Cășuneanu. Iar altădată i-a zis lu’ Tăriceanu nasoale de „băieții deștepți” din energie, i-a bătut obrazul cu Buzăianu și s-a luat de fața lui de european cu papion. Azi are dosar de spălare de bani cu Cășuneanu și tremură pentru că Udrea poate fi arestată pentru șpagă de la Buzăianu. Mi-e și frică, naibii, să mă mai văd/aud cu el la TVR, că tare mult ghinion îi port…” a scris realizatorul TV.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *