Skip to content
Politică

Ciutacu îl provoacă pe Coldea: Scutură praful de pe fireturi!

evelinepauna.ro

Jurnalistul Victor Ciutacu îl provoacă pe generalul SRI Florian Coldea să vorbească mai clar despre episoadele controversate ale Serviciului Român de Informații pe vremea când Coldea era șeful operativ al acestei instituții.

Într-un status publicat marți pe Facebook, realizatorul de la România TV îl ironizează pe fostul prim-adjunct al directorului SRI după interviul acordat de către acesta site-ului Ziare.com, în care nu a spus nimic spectaculos despre activitatea lui în serviciul secret.

" "

CITIȚI ȘI: Florian Coldea contestă acuzațiile: Nu există ofițeri acoperiți în justiție

Iată ce a scris Victor Ciutacu pe Facebook:

„Bre, Floriane, cu toata dragostea, cand erai mai mic, zau ca pareai mai curajos. Macar aduceai a antitero, nu a planta decorativa. Ai venit la mine, live, pe postul mogulului-tinta si nu te-a tratat nimeni dusmanos. Acum, cand ai mai luat in etate, ai ajuns sa te ascunzi dupa scris – prost si ala, daca ma-ntrebi – pe combinatie cu acritura aia? Baritai generalul, chiar asa, sa te rada tot Internetul de parca n-ai servi patria, ci un numar de clovnerie la Circul de Stat. Hai, comandante, scutura praful de pe fireturi si fa si matale bau, macar sa auda lumea ca ai voce. Esti in stare?

Nea Victor 

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *