Skip to content
Politică

Ciutacu intervine în disputa absenței lui Năstase de la ședința solemnă a Parlamentului: Aș vrea să-l cred pe Liviu Dragnea

psnews.ro

Jurnalistul Victor Ciutacu, intervine într-o postare pe pagina sa de Facebook, în disputa privind absența fostului premier al României, Adrian Năstse de la şedinţa solemnă a Parlamentului consacrată aniversării a 15 ani de la aderarea României la NATO.

Amintim că fostul premier Adrian Năstase nu a fost invitat la şedinţa solemnă a Parlamentului, la 15 ani de la aderarea la NATO, deşi în mandatul său ţara a intrat în alianţa nord-atlantică. Liviu Dragnea a spus că este o omisiune impardobabilă a stafului celor două camere.

”Aș vrea să-l cred pe Liviu Dragnea că nu a știut că Adrian Năstase, unul dintre principalii artizani politici ai aderării României la NATO, nu a fost invitat la ședința solemnă a Parlamentului. Iar pentru a-l crede „eroarea impardonabilă” din discurs nu e suficientă. E simplu de rezolvat. Cineva a făcut lista invitaților speciali. Cineva a supervizat-o. Cineva a aprobat-o. Nu l-au băgat deliberat, afară! Pe loc, cu nume date publicității. Li l-a tăiat cineva de pe listă? Afară cu ăla! Tot cu menționarea publică a autorului mizeriei. L-au trecut toți pe listă și li s-a indicat „de sus” să-l scoată? Să iasă public și să spună cine, cum și de ce. Oricâte rivalități ar exista în politică, oricâtă concurență ar exista în partid și în viața publică, oricât i-ar acuza procurorii și i-ar condamna judecătorii, oricât de tare urlă rezistenții haștagieni, Ion Iliescu și Adrian Năstase nu pot fi scoși din istoria României. La facerea căreia, împreună sau separat, au contribuit major; în bine sau în rău, vedem peste câteva zeci de ani, în manualele alternative ale vremurilor viitoare…„, scrie Victor Ciutacu pe pagina sa de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *