Skip to content
Politică

Ciutacu povestește cum și-a luat o țeapă de 500 de euro

dcnews.ro

Jurnalistul Victor Ciutacu a povestit un incident nefericit prin care a trecut recent.

Mai exact, jurnalistului i-a fost extrasă de pe cont suma de 500 de euro. Din contul lui Ciutacu a fost efectuată o plată în Shanghai, China. Victor Ciutacu a raportat tranzacția la bancă, iar din fericire situația s-a rezolvat în aproximativ o lună.

”La mine a fost un caz pe jumătate fericit. M-am trezit cu o plată efectuată dintr-un cont de-al meu pe un site chinezesc de electronice din Shanghai.

Era echivalentul a 500 de euro, o suma importantă, care se simte. Era evidențiată tranzacția în aplicația de internet banking ca și cum aș fi făcut o plată în China. Nu am recunoscut tranzacția. Pentru toți cei care pățesc la fel și detectează asemenea tranzacții, mergeți la bancă, există o procedură standard, există formulare, spui suma care ți-a dispărut, declarați suma respectivă ca refuzată. Apoi începe o poveste între bancă și marii operatori internaționali.

În cazul fericit durează două-trei săptămâni, în cazul nefericit două-trei luni, problema e că stai cu banii blocați. Eu am rezolvat problema într-o lună.

Prietenul meu Mircea Badea a pățit-o cu o sumă foarte mare. Cumpărături prin Asia, nu avea nicio treabă”, a povestit Victor Ciutacu la România TV.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *