Skip to content
Politică

Ciutacu, PRIMA reacție după capturarea lui Ghiță: Toată lumea ar trebui să tremure! EXCLUSIV

pebloguri.ro

Jurnalistul Victor Ciutacu a acordat vineri dimineață  o declarație pentru PSnews.ro după capturarea fostului deputat PRU, Sebastian Ghiță.

Fostul deputat Sebastian Ghiță, dat în urmărire internaţională de mai multă vreme, a fost prins la Belgrad, în noapte de joi spre vineri. Din primele informații rezultă că fostul politician avea asupra sa documente false emise în Slovenia, era împreună cu fratele său și ar fi trecut prin nouă țări.

Citiți și UPDATE/ Cum arată Sebastian Ghiţă, după 4 luni de fugă! Căutările au luat sfârșit

”Pe autoritățile române le-a  interesat să ne anunțe în Vinerea Paștelui că au capturat prețiosul trofeu. Dincolo de recuperarea, de capturarea lui, este evident un moment de execuție ritualică, pentru că povestea asta se repetă și Serviciile Secrete din România încă funcționează în acest fel: Dă-i românului un cadou frumos  chiar dacă nu și-l dorește neapărat, cu ocazia Paștelui, cu ocazia Crăciunului. În general, marii recuperați de statul români sunt în general oferiți în preajma sărbătorilor de Paște, în unele cazuri s-a mai întâmplat și de Crăciun, de exemplu jurnaliștii răpiți in Irak, instalatorul și electricianul luați ostatici în Irak pe vremea când Ungureanu era șef în Ministerul de Externe. Sunt prea bătrân să mai cred că Poliția Română și alte autorități statale au succes numai de sărbătorile de Paște. De sărbătorile de Paște, de obicei, se anunță succesul. Tinde să devină o oarecare obișnuință proastă, care, la poporul suveran, se pare că ține”, ne-a dezvăluit Victor Ciutacu.

În opinia realizatorului de la România TV, Sebastian Ghiță a fost stimulat să plece din țară.

”În primul rând, ar trebui să apară numele celor care au facilitat plecarea lui Sebastian Ghiță din țară. Domnul Ghiță nu s-a teleportat, a ieșit din România pe una dintre căile de comunicații tradiționale, pe la Aeroport, pe la Vamă. Bănuiesc că nu se apuca să traverseze Dunărea înotând, o fi Sebastian Ghiță așa sportiv dar nu îl văd înotând în acest fel. Dacă n-a zburat el însuși, dacă nu a înotat de nebun în decembrie, atunci Ghiță a trecut pe la un punct de trecere a frontierei. Cum a ieșit Ghiță? Cine i-a permis să iasă? Cum de nu l-au recunoscut polițiștii? Eu l-am recunoscut din prima, nu pare fi suferit vreo operație estet că dramatică care să-i fi schimbat înfățișarea cu totul. Deci, domnul Sebastian Ghiță a ieșit pe undeva.Trebuie să aflăm și noi care era locul acela, cine răspundea de el și cine a fost de serviciu când a plecat domnul Ghiță. Dacă mă întrebați pe mine, domnul Ghiță nu a plecat așa de capul lui, a fost stimulat să plece din țară. Toată lumea cred că ar trebui să tremure în perioada asta, toți aceia despre care are de făcut Ghiță dezvăluiri cât și mai departe, toate instituțiile statului român, care acum se împăunează cu marele succes. În primul rând, trebuie să ne spună Poliția de Frontieră dacă domnul Ghiță a trecut pe la un punct de trecere a frontierei și dacă da, de ce. Trebuie să ne spună Serviciul Român de Informații de ce a plecat din poarta lui, să nu uităm că Ghiță a plecat de la petrecerea dată de SRI. Domnul Ghiță a plecat de la SRI nu de la Crucea Roșie Internațională. Văd că toți își asumă succesul, dar să ne anunțe și cine este de vină pentru insuccesul plecării domnului Ghiță de sub nasul tuturor autorităților din România”, a  continuat jurnalistul Victor Ciutacu.

Nu în ultimul rând, Victor Ciutacu a adăugat că atât el cât și întreaga echipă România TV așteaptă scuze de la autoritățile române pentru implicarea acestora în scandal dispariției fostului deputat PRU.

”Eu și colegii mei de la România TV așteptăm scuze de la autoritățile din România care ne-au tratat ca pe ultimii borfași și ne-au căutat și ne-au târât pe la Procuratură și pe la Inspectoratul General al Poliției că să afle dacă nu cumva nu știm elemente-cheie din plecarea domnului Ghiță. Acum dacă tot anunță autoritățile cum l-au prins, să ne spună și dacă vreunul din colegii mei are vreo implicație în toată povestea asta”, a încheiat jurnalistul.

 

 

1 comentariu la “Ciutacu, PRIMA reacție după capturarea lui Ghiță: Toată lumea ar trebui să tremure! EXCLUSIV

  1. Cu o singura conditie si anume sa nu-l lichideze pe Ghita in arest cum au facut cu tanarul care a fot otravit pentru ca stia prea multe .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *