Skip to content
Politică

Ciutacu pune piciorul în prag: „Declar închisă săptămâna Vadim”

Jurnalistul Victor Ciutacu revine cu o postare pe pagina de socializare în care trage linie și declară închisă „săptămâna Vadim”. 

În mesajul publicat pe Facebook, Victor Ciutacu critică atitudinea familiei lui Corneliu Vadim Tudor, despre care spune că a început „să întindă coarda”.

„Fetele și nevasta lu’ Vadim au cam început să întindă coarda. Și or să aibă mari probleme cu asigurarea propriilor existențe. Pentru că, pe lângă faptul că n-am auzit ca vreuna să știe să facă orice aduce bani în casă, au o atitudine vexată de oameni cărora li se cuvine tot și nu primesc nimic. Parcă toată planeta le-ar datora ceva. Motiv pentru care sunt total de acord cu nea Gigi: „Ori vrei să supraviețuiești, ori vrei să ții câinii? Una din două. Nu mă obligă nimeni și n-o fac din ipocrizie, o fac din dragoste, dar, dacă ajut, nu mă duc eu să dau mâncare la câini din banii mei”.
Și, cu ocazia asta, declar închisă săptămâna Vadim…

P.S. Acum am văzut și povestea cu latifundiarul care le-ar fi promis ajutor doar dacă-l cer prin intermediul televiziunilor. E la fel de urâtă”, a scris Victor Ciutacu pe pagina de Facebook.

Corneliu Vadim Tudor a murit, luni după amiază, la Spitalul Militar din Capitală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *