Skip to content
Politică

Ciutacu râde de un moment delicat din televiziune: Ce e capra, animal sau poziție?

national-magazin.ro

Jurnalistul Victor Ciutacu râde de un moment delicat petrecut acum câteva zile în televiziunea din România.

Într-un status postat luni pe Facebook, realizatorul de la România TV amintește de scena petrecută în emisiunea „Profesioniștii” (moderată de către Eugenia Vodă la TVR), când ziarista Emilia Șercan a izbucnit în plâns și a părăsit platoul. (Detalii în linkul de mai jos.)

CITIȚI ȘI: SCENE INCREDIBILE O jurnalistă, în lacrimi, a părăsit emisiunea

Ciutacu profită de ocazie să își aducă în discuție propria situație de acum câțiva ani, când a refuzat toate ofertele lui Sorin Ovidiu Vîntu, „din vremurile în care umblau liberi banii pe stradă și-i ridica el și până când scăpătase și refuza să priceapă asta”.

Redăm mai jos postarea integrală a lui Victor Ciutacu:

„După momentul mistico-eroic în care Emilia Șercan a lăsat rucsacul din spate preț de o stație, spre mirarea prefăcută a Eugeniei Vodă și sub privirile indiferent-amuzate ale lui Cătălin Tolontan, trăiesc o sfâșietoare dilemă, de genul «ce e capra, animal sau poziție?» Încă nu mă hotărăsc dacă, refuzând toate ofertele lui SOV, din vremurile în care umblau liberi banii pe stradă și-i ridica el și până când scăpătase și refuza să priceapă asta, am fost vreun martir al conștiinței sau doar un bou sinistru. Altfel, lecțiile de la terți despre ce ar face ei în raport cu tentația muntelui de bani care nu li s-a oferit niciodată sunt absolut delicioase…”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *