Skip to content
Politică

Ciutacu s-a săturat de excesele protestatarilor: Ar trebui tratate la Obregia…

Jurnalistul Victor Ciutacu s-a săturat de excesele protestatarilor care ies în stradă în aceste zile, după tragedia din clubul Colectiv: „De regulă, ar trebui tratate la Obregia”…

Într-un status postat, joi, pe Facebook, ziaristul se pronunţă împotriva mesajelor de ură, a ameninţărilor, a mesajelor anarhice, intolerante etc.

„Întotdeauna am respectat/încurajat dreptul la opinie, cel la protest și, în general, pe toate cele consfințite de Constituție. O voi face, fără discuție, în continuare. Dar, ca să fie clar, atât timp cât mă voi ocupa cu televiziunea, în emisiunile pe care le moderez, nu vor fi propagate/tolerate ura, amenințările și/sau mesajele anarhice, intolerante, rasiste, discriminatorii”, punctează Victor Ciutacu.

În acelaşi mesaj, realizatorul TV lansează săgeţi către manifestanţi, dând de înţeles că unele revendicări ale acestora ar fi aberante.

„Strada e liberă să ceară și obligativitatea lunară a aselenizării, colonizarea Planetei Giganților, asfaltarea Căii Lactee, transformarea republicii în emirat american sau instaurarea unui califat sângeros cu sediul social în Casa Poporului și puncte de lucru în piețele publice.

Eu am, totuși, o meserie, o carieră, o brumă de autorespect și măcar o bucată de creier încă funcțională. În plus, nu doresc să candidez la nici o dregătorie, nici să fiu simpatic cu orice preț, iar pentru mine personal chiar nu mi-e teamă. Așa că n-am rezonat, nu rezonez și nu voi rezona la excese care, de regulă, ar trebui tratate (sau măcar ținute sub observație și medicamentație aferentă) la Obregia, fost Spitalul 9”, încheie Ciutacu.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *