Skip to content
Politică

Ciutacu se autodemască. Mărturisire neaşteptată despre Bica: Am trimis-o pe sclava mea personală… (VIDEO)

Jurnalistul Victor Ciutacu se autodemască. Realizatorul de la România TV a făcut, miercuri, o mărturisire neaşteptată despre fostul procuror-şef al DIICOT Alina Bica.

Într-o postare de pe Facebook, ziaristul comentează ironic presupusa influenţă pe care – potrivit altor gazetari – ar fi avut-o nu doar asupra fostei şefe a DIICOT, ci şi a ex-ministrului Transporturilor Relu Fenechiu şi asupra omului de afaceri George Becali.

„Stiam ca sunt important si ca, fara mine, nimic nu misca. Am realizat asta cand, citind cum s-au inregistrat liberalii intre ei, am aflat ca, la ideea inspirata a lui Relu Fenechiu, trebuia sa ma urc pe scena USL impreuna cu Gica Hagi si sa strigam in cor „Jos tiranul!” Mi s-a intarit increderea de sine cand s-a dat publicitatii informatia-soc potrivit careia am trimis-o pe sclava mea personala Alina Bica sa-i ia Mihai Gadea un interviu, ba chiar m-am implicat in mijlocirea netransparenta a infamului demers. Dar confirmarea finala am avut-o cand am auzit ca, impreuna cu (nu radeti!) „Fa, Doina”, Mircea Marian si Dan Tapalaga, printre altii, am uneltit impotriva lui Recep Tayip Erdogan, la porunca (si pe banii) adversarului sau politic. In fata evidentei, nu pot decat sa ma autodemasc si sa dau, inca o data, publicitatii proba suprema…” este mesajul lui Victor Ciutacu, însoţit de materialul video de mai jos.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *