Skip to content
Politică

Ciutacu, solidar cu Antena 3: „Evacuarea subită e o mizerie”. Legătura cu demiterea şefului ANAF

Jurnalistul Victor Ciutacu este solidar cu Antena 3, susţinând că este „o mizerie” evacuarea subită a televiziunii din sediul în care funcţionează în prezent.

Într-un articol publicat, luni, pe blog, ziaristul susţine că evacuarea are legătură cu demiterea lui Gelu Ştefan Diaconu din fruntea ANAF, în condiţiile în care acesta „nu scotea odată Antena 3 din sediu”.

„Habar n-am care e, juridic vorbind, stadiul procedurii de recuperare a prejudiciului consfințit în sentința de condamnare a lui Dan Voiculescu. Dar știu că unul dintre motivele atacului dezlănțuit al atleților statului de drept la adresa lui Gelu Diaconu era că fostul șef al ANAF nu scotea odată Antena 3 din sediu. Nu grija pentru veniturile statului îi freca pe nervoși, ci nerăbdarea de a-i vedea executați pe Gâdea, Badea & co. Ca să citez un clasic în viață, a fost nevoie ca Gelu Diaconu să fie scos cu procurorii din sediul Fiscului pentru ca ANAF, condusă interimar de un ofițer disciplinat (actualul preşedinte al ANAF, Daniel Diaconescu, ofiţer SRI între 2006 şi 2014 – n.r.), să-și aducă aminte subit că are ceva de rezolvat. Nu se știe exact ce va face statul cu faimoasa clădire, cam improprie pentru majoritatea activităților bugetare, dacă mă întrebați pe mine, dar măcar e propaganda satisfăcută până la orgasm. Habar n-au prostovanii care juisează de fericire că, dacă un trust de mărimea Intact și cu forța lui de penetrare poate fi evacuat de azi pe mâine, într-un caz similar, ei sunt doar niște păpădii în bătaia vântului. Altfel, indiferent ce ne desparte, dincolo de bătălia zilnică pentru audiență și de cei trei ani în care am stat departe unii de alții, sper că foștii mei colegi și puținii prieteni rămași acolo sunt convinși că, la nevoie, pot conta pe mine”, comentează Victor Ciutacu.

 

4 comentarii la “Ciutacu, solidar cu Antena 3: „Evacuarea subită e o mizerie”. Legătura cu demiterea şefului ANAF

  1. Eu stiu asa. Ca acele cladiri au trecut din proprietatea lui Voiculescu in domeniul privat al statului roman. Si au fost si intabulate in acest fel. Si mai stiu ca legea, nu altcineva, protejeaza chiriasii sau concesionarii de buna credinta in situatii de schimbare a proprietarului bunului concesionat si le ofera chiar drept de preemptiune. Antenele sunt, in acest caz, chiriasii. Intrebare. Daca in cladirile lui Voiculescu se afla, cu contract de inchiriere sau concesiune valid din punct de vedere legal, insasi Ambasada SUA ??? Ce facea ANAF-ul, ieri ii pozau pe toti de prin curte si maine ii dadea afara din cladire ???

  2. P.S.
    Habar nu au cei care exulta la necazul Antenelor cat de periculos este precedentul care se creeaza. Si dau un exemplu. Maine, unuia dintre dezvoltatorii imobiliari din Bucuresti i se confisca din diverse motive cladirile construite. Sa zicem pentru recuperarea unei prezumtive pagube. Sa va asteptati, domnilor, ca acei cumparatori sau chiriasi de buna credinta din acele locuinte, care au contract cu dezvoltatorul, vor fi nevoite sa iasa in strada cu tot calabalacul ca vine ANAF-ul ! Ce ziceti, o fi bine ? Ca legal e clar ca nu are cum sa fie !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *